Digitalisering
Van je zendingen

Met slechts een paar klikken in MyDHL+ zorgt u voor digitalisering van uw zendingen waardoor uw zendingen sneller door ons netwerk gaan. Wij helpen u graag en bieden u een oplossing met onze gratis en GoGreen services Electronic Commercial Invoice Data, ook wel line item data genoemd en Paperless Trade. Wij leggen het u graag uit via onderstaande video animatie. Klik op play:

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.

ONGEKEND EFFICIËNT

Snel een zending aanmaken, traceren of een pick-up door de koerier boeken. Verzenden precies hoe en wanneer het u uitkomt. En alles in slechts enkele muisklikken.

SIMPELWEG TRANSPARANT

Blijf volledig op de hoogte met volledige inzage in uw zendingen en persoonlijke statusmeldingen. Zo weet u precies waar uw zendingen zich op welk tijdstip bevinden. En deze informatie kunt u met iedereen delen.

ONGEKEND INTUÏTIEF

Met real-time foutcorrecties en voorspellende adresinvoer, biedt MyDHL+ u iedere keer een optimale gebruikerservaring.

ONGEKEND FLEXIBEL

Geen Login? Geen probleem. Gebruik MyDHL+ als gast, als geregistreerde gebruiker of als zakelijke klant. Zo biedt MyDHL+ de gebruikerservaring die bij uw individuele behoeften past.

Bekijk ook de handige functies via de Quick Reference Guides:
MyDHL+ Quick Reference Guide
MyDHL+ Quick Reference Guide - Pocket versie
MyDHL+ Quick Reference Guide - Pocket version EN

Handleidingen voor MyDHL+ Corporate

Heeft u vragen over MyDHL+? Dan kunt u contact opnemen met ons team via e-mail aan essnl[at]dhl[dot]com (subject: Interesse%20in%20MyDHL%2B) (essnl[at]dhl[dot]com). Wij helpen u graag verder!