ENGELANDLAAN 7, 6199 AN MAASTRICHT AIRPORT DHL SERVICEPOINT MAASTRICHT

(inter)nationale pakketzendingen
DHL ServicePoint Maastricht

Voor nationale en internationale pakketzendingen kun je terecht bij DHL ServicePoint Maastricht. Naast verzending kun je op dit servicepunt ook pakketten laten bezorgen en afhalen op een gewenst moment. Tevens is het mogelijk om zendingen te retourneren. Bij vragen over verzendwijze, douaneverplichtingen en pakketvereisten staan onze specialisten voor je klaar. Kom langs bij het DHL ServicePoint Maastricht en verzend jouw pakket eenvoudig en snel.

Adres:

DHL ServicePoint Maastricht
Engelandlaan 7 (Aviation Valley)
6199 AN Maastricht Airport

Openingstijden:

Weekdagen van 8.30 tot 20.00 uur
(Pakket verzenden tot 19 uur)
Zaterdag en zondag gesloten

We gebruiken Google technologieën om ervoor te zorgen dat de Google kaarten die worden gebruikt, correct en volledig worden weergegeven. Deze technologieën kunnen gegevensoverdrachten omvatten in landen zonder een adequaat niveau van gegevensbescherming (bijvoorbeeld de Verenigde Staten). De kaart kan alleen worden weergegeven als u deze technologieën accepteert.

DHL SERVICEPOINT LOCATOR

Breng een bezoek aan het ServicePoint Maastricht en laat jouw pakketten eenvoudig en wereldwijd bezorgen met DHL Express.

Ligt dit servicepunt niet bij jou in de buurt? Gebruik dan onze DHL ServicePoint Locator om een ander ServicePoint in Maastricht of omgeving te vinden.