Sector
AUTOMOTIVE

Ready, set, go! We streven voortdurend naar betere mobiliteit en verbinden u met de hele wereld. Met innovaties vergroten wij u concurrentievoordeel. En als pionier in de logistiek nemen onze Automotive expert steeds het voortouw om de sector vooruit te helpen. Daarmee versterken we uw succes en versnellen we de groei van uw bedrijf. Zo blijft u op pole position!

Sector
HEALTHCARE

DHL Medical Express is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van tijd- en temperatuurgevoelige zendingen voor de farmaceutische en medische industrie. Of het nu gaat om vaccins en medisch materiaal, of om het retoursturen van klinisch materiaal naar centrale laboratoria voor analyse, wij helpen uw zending op weg.

Ga naar Medical Express

Sector
HIGH TECH

In de snelheid en dynamiek van de Technology sector, draait het ook om dynamische oplossingen. Van chips tot mobiele devices en van laptops tot machines - u wilt dat uw zendingen snel, veilig en op tijd worden afgeleverd. Met onze specifieke oplossingen voor uw sector, bereikt u al uw klanten – wereldwijd - en blijft u uw concurrent vóór.

Sector
INDUSTRIE EN BOUW

Bedrijven in de Engineering & Manufacturing sector bouwen letterlijk aan de moderne wereld: van productie van high-tech apparatuur tot constructie van gebouwen en transport van grondstoffen. Of u nu produceert, installeert, bouwt of ontwerpt, wij nemen de logistiek voor u uit handen en zorgen dat uw goederen snel en veilig op de plaats van bestemming komen. Desnoods op de bouwplaats!

Sector
RETAIL

Grenzen verleggen, nieuwe klanten bereiken en internationaal groeien? Dat kan met onze e-commerce services! Maak uw webshop écht internationaal en bereik uw klanten – wereldwijd! Wij zorgen voor razendsnelle aflevering.