Sector
AUTOMOTIVE

Ready, set, go! We streven voortdurend naar betere mobiliteit en verbinden je met de hele wereld. Met innovaties vergroten wij jouw concurrentievoordeel. En als pionier in de logistiek nemen onze Automotive expert steeds het voortouw om de sector vooruit te helpen. Daarmee versterken we jouw succes en versnellen we de groei van uw bedrijf. Zo blijf je op pole position!

Sector
HEALTHCARE

DHL Medical Express is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van tijd- en temperatuurgevoelige zendingen voor de farmaceutische en medische industrie. Of het nu gaat om vaccins en medisch materiaal, of om het retoursturen van klinisch materiaal naar centrale laboratoria voor analyse, wij helpen jouw zending op weg.

Ga naar Medical Express

Sector
HIGH TECH

In de snelheid en dynamiek van de Technology sector, draait het ook om dynamische oplossingen. Van chips tot mobiele devices en van laptops tot machines - jij wilt dat jouw zendingen snel, veilig en op tijd worden afgeleverd. Met onze specifieke oplossingen voor jouw sector, bereik je al je klanten – wereldwijd - en blijf jij jouw concurrent vóór.

Sector
INDUSTRIE EN BOUW

Bedrijven in de Engineering & Manufacturing sector bouwen letterlijk aan de moderne wereld: van productie van high-tech apparatuur tot constructie van gebouwen en transport van grondstoffen. Of je nu produceert, installeert, bouwt of ontwerpt, wij nemen de logistiek voor je uit handen en zorgen dat jouw goederen snel en veilig op de plaats van bestemming komen. Desnoods op de bouwplaats!

Sector
RETAIL

Grenzen verleggen, nieuwe klanten bereiken en internationaal groeien? Dat kan met onze e-commerce services! Maak jouw webshop écht internationaal en bereik je klanten – wereldwijd! Wij zorgen voor razendsnelle aflevering.