Ons verhaal
Welkom in de wereld van DHL Express

 

Een ambitieus BEGIN
In 2019 bereikte DHL een mijlpaal waar we ongelooflijk trots op zijn: al 50 jaar leveren wij voor onze klanten. We begonnen onze reis in hetzelfde jaar dat een andere beroemde gebeurtenis plaatsvond - de maanlanding van 1969. En in diezelfde pioniersgeest begonnen we klein, maar met de hele wereld op het vizier. Na 50 jaar zijn we trots op onze 120.000 Certified International Specialists en toonaangevende infrastructuur verspreid over meer dan 220 landen en gebiedsdelen. Hiermee kunnen we daadwerkelijk de wereldwijde logistieke dienstverlener voor onze klanten zijn. Wij hebben de expertise, gekoppeld aan passie, een can-do mentaliteit en wij houden van snelheid.


Een ambitieuze TOEKOMST
DHL Express is altijd in beweging geweest en kijkt continu naar de toekomst. We zijn vastbesloten om voorop te blijven lopen in een wereld die zich steeds ontwikkelt - van een voortrekkersrol in e-commerce, tot onze CO2-reductie belofte tot de inzet van de nieuwste technologieën om alles Right First Time gedaan te krijgen en handel in nieuwe markten mogelijk te maken.    

Reis met ons mee - het beste ligt nog vóór ons!

DHL Express Nederland

DHL Express zit inmiddels 50 jaar in Nederland. In deze periode is er veel veranderd, maar de inzet, mentaliteit en trots zijn nog even sterk aanwezig. Logistiek is meer dan vervoeren alleen. Met onze logistieke diensten verbinden wij jouw bedrijf met jouw klant. DHL Express begrijpt dat jouw zending meer is dan alleen een pakje. Wat je ook verstuurt, wij weten hoe jouw zending het verschil kan maken. Met ons wereldwijde netwerk levert DHL Express op tijd en op het juiste adres. Precies zoals je aan jouw klant hebt beloofd!