Simpel en Snel
Start met versturen

Pakket versturen? Regel het vliegensvlug en met gemak. Online, via een ServicePoint of telefonisch. Voor het beste tarief en met de meeste service. DHL Express. Waar wereldwijd verzenden begint.

Verstuur je pakket

Razendsnel versturen

Snel versturen was nog nooit zo simpel. Met DHL SNEL stuur je een pakket of document razendsnel naar de andere kant van de wereld. Al vanaf € 17,- zonder account. Breng je post naar een DHL ServicePoint, boek de verzending online of bel ons. Snel bezorgd voor de scherpste prijs.

Lees meer over DHL SNEL

Vliegensvlug wereldwijd verzenden

Pakket versturen? Regel het vliegensvlug en met gemak online.

Verstuur nu

Goed verpakt, met zorg verzonden

De juist verpakking zorgt ervoor dat het pakket en product snel en goed aankomen. Bekijk de richtlijnen, praktische tips en handige voorbeelden.

Slim verpakken doe je zo

Versturen: wat mag én wat niet?

Parfum of papiergeld versturen met DHL, mag dat? Sommige goederen mogen namelijk niet verzonden worden. Wij weten welke en helpen graag.

Dit mag je versturen

Verzekerd verzenden

Een kostbaar cadeau, dierbare brief of belangrijk document. Verzekerd verzenden is soms een goed idee. Zendingen met waarde zijn bij ons in veilige handen.

Naar de verzekeringsopties

Nu versturen
Snel en simpel van start

Snelheid en service voor een scherpe prijs. Dat is wat we bezorgen als je verstuurt met DHL Express. Voor binnen- of buitenland, van deur tot deur en altijd precies volgens plan.

Start met versturen