RAZENDSNEL OVER DE WERELD

DHL Express is er voor iedereen die snel en gemakkelijk tijdskritieke zendingen wil versturen en ontvangen. Heb je een zending die snel ergens anders in de wereld moet aankomen, liefst nog vóór het einde van de werkdag? Kies dan voor DHL EXPRESS en je bent verzekerd van een betrouwbare service met snelle transittijden.

Wereldwijd netwerk

Wie kiest voor DHL Express is verzekerd van de meest snelle transittijden, een betrouwbare service, track & trace en lokale know-how, waar ook ter wereld. Als je DHL Express inschakelt, kies je voor het grootste wereldwijde netwerk. Een zending naar het Verre Oosten? Naar Latijns-Amerika? Naar Afrika? Ons wereldwijde netwerk - met superhubs in Leipzig, Hong Kong en Cincinatti - zorgt voor snelle verbindingen naar meer dan 220 landen. De jarenlange expertise van DHL Express, uitstekende contacten met lokale douane én eigen douanespecialisten zorgen ervoor dat jouw zending snel door de douane gaat en vóór het einde van de werkdag op de plaats van bestemming aankomt.

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.

ONTDEK JOUW INTERNATIONALE GROEIPOTENTIEEL

Internationaal groeien met jouw website, hoe doe je dat? 

Vul het formulier in en je ontvangt een e-mail waarin wij je laten zien waar jouw online bezoekers zich bevinden - wereldwijd! Ook rekenen wij uit hoeveel extra omzet jij met jouw website kunt realiseren.

Let op, voer alleen het topdomein van je website in.

ONS NETWERK

Wat voor uitdaging ook, wij zitten er bovenop. Met een team van 120.000 gepassioneerde experts hebben we de perfecte logistieke oplossing voor jouw bedrijf.