Over DHL
Kom werken in de wereld van DHL

We bieden je een werkgever met aandacht voor jou als persoon. Hierom investeren we in opleiding en ontwikkeling, goede primaire en secundaire voorwaarden en persoonlijke begeleiding.

Je komt te werken in een bedrijf waar snelheid en willen winnen voorop staan. We bieden je de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen zaken te regelen. Er zal altijd hulp komen van jouw collega’s als het nodig is of als je daarom vraagt, maar we weten allemaal ook zelf van aanpakken.

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door aandacht te hebben voor onze wereld. Je komt te werken bij de logistieke speler die in 2050 emissievrij wil zijn.
 

Bekijk onze vacatures

Kom bij ons werken

DHL Top Employer 2023

Al onze medewerkers zijn door middel van een wereldwijd trainingsprogramma opgeleid tot Certified International Specialist. Hiermee heeft DHL een cultuur ontwikkeld waar inzet, passie en trots op DHL voorop staat en alles draait om de klant. Door het volgen van meerdere modules wordt kennis over internationaal expresvervoer vergroot. Hiermee kunnen zij klanten optimaal van dienst zijn en ondersteunen met internationaal zakendoen.

Niet voor niets is DHL door het investeren in haar medewerkers na vele jaren opnieuw gecertificeerd als ‘Top Employer’.

World's Best Workplace

DHL Express heeft één van de top drie plekken veroverd op de lijst van 25 werkgevers wereldwijd, die samengesteld wordt door Great Place to Work® en FORTUNE. Deze 25 werkgevers vallen op doordat ze investeren in medewerkers, een cultuur weten te creëren die motiveert en betrokkenheid bevordert en die talenten aantrekkelijke ontwikkelingsmogelijkheden bieden. 

Meer dan 10 miljoen medewerkers van 6600 bedrijven over de hele wereld hebben deelgenomen aan het onderzoek waaruit deze lijst is samengesteld. De puntentelling is een resultaat van de meningen van medewerkers op het vlak van leiderschap, organisatiecultuur en vertrouwen.