VOLG JE PAKKET
Overal en op elk moment

Volg je pakket op de voet. Snel en simpel, dag en nacht. Dankzij track en trace zie je precies welke weg het pakket aflegt. En wanneer de bestemming is bereikt. Het enige dat hiervoor nodig is? Het zendingsnummer. Bezorgafspraak aanpassen? Geen probleem met onze handige app.

DHL Express app

DHL Express pakket onderweg? Met de DHL Express Mobile App bepaal je zelf waar en wanneer het pakket wordt bezorgd. Op een DHL ServicePoint of thuis, op een ander adres of tijdstip. Volg je DHL Express pakket, wijzig de aflevering en stel je voorkeur in via On Demand Delivery. Beter voor de bezorging en beter voor het milieu. Daar is over nagedacht.

Download de app

Niet thuis, toch bezorgd

Niet aanwezig? Niet getreurd. Haal het pakketje op bij een DHL ServicePoint. Plan een nieuw bezorgmoment. Of geef toestemming voor bezorging bij de buren of op kantoor. Genoeg opties.

Invoerrechten en/of btw

Pakket uit het buitenland onderweg voor bezorging? Dan kan het betalen van belasting aan de orde zijn. Denk aan invoerrechten, btw en accijns. Regel het snel en simpel via de DHL Express Mobile App.

Flexibel in bezorgen
Kies zelf het moment van afleveren

Beslis zelf hoe, waar en wanneer een zending wordt bezorgd. Met DHL On Demand Delivery staan wij voor de deur wanneer het uitkomt.

Lees meer