JOUW ZENDING, ONZE ZORG

Zeker weten dat jouw pakketten snel bij je klanten worden bezorgd. Overal ter wereld. Precies volgens plan. Daar zorgen we voor. We zijn dé Express verzender. Voor grote én kleine bedrijven, voor starters en voor wie internationaal wil verzenden. 

HIER VIND JE ONS

Wij zijn altijd dichtbij. Waar jij ook bent. Bekijk de adressen en openingstijden van onze DHL ServicePoints. Kom langs en de rest regelen wij.

ZAKELIJK ACCOUNT

De beste verzendopties en tarieven op maat? Die krijg je van ons. Maak een account aan. Dan kijken we samen naar de beste logistieke oplossing.

BOUW JE MERK WERELDWIJD UIT

Nieuwe klanten bereiken, conversie verhogen en internationaal groeien? Bij DHL Express helpen we je graag, met veel kennis en onze slimme e-commerce service. Zodat jij grenzen kan verleggen. 

 

Verhoog je online kansen

VOOR CONSUMENTEN
REGEL JE ZENDING

Jouw pakket snel op plek van bestemming? Zo geregeld. Als je verstuurt met DHL Express, bezorgen we je snelheid en service voor een scherpe prijs. Voor binnen- of buitenland, van deur tot deur, met wereldwijde track & trace. 

Versturen als consument

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

Vraag over je zending? Bel of mail, vraag het via de chat of benader ons via sociale media. Houd je account- of zendingsnummer bij de hand. Dan helpen we je snel op weg. 

WELKOM BIJ DE HELPDESK

Alles weten over wereldwijd verzenden. In onze online helpdesk vind je altijd wat je nodig hebt. Van handleiding tot handige video’s, douane informatie en FAQ.

GOGREEN PLUS

Kiezen voor duurzaamheid: voor steeds meer bedrijven een logische keuze. Ook voor DHL is duurzaamheid een duidelijke bedrijfsprioriteit. Het doel is om alle logistiek gerelateerde CO2-emissie in 2050 te reduceren tot nul. Door innovatie en efficiëntie in logistieke processen en transport kan DHL de belasting voor het milieu vergaand beperken.

Met DHL Express' GoGreen Plus en verminder je CO²-uitstoot tijdens luchttransport, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Lees meer

MYDHL+
ÉÉN TOOL VOOR ALLES

De status van je internationale zending checken. De pick-up van pakketten regelen. Of de juiste goederencodes opzoeken. Met onze slimme tool MyDHL+ regel je het snel en simpel zelf. 

Hoe werkt het?

DIT ZIJN WIJ
WELKOM IN DE WERELD VAN DHL

Al meer dan 50 jaar zijn we onderweg. Brengen we pakketten naar plek van bestemming. Inmiddels in meer dan 220 landen. Met nog evenveel passie als bij dat allereerste pakketje. Daarbij lopen we graag voorop. Investeren veel in onze medewerkers, in een fijne plek om te werken. Steunen goede doelen en maatschappelijke initiatieven, voor positieve veranderingen in de wereld. En we zetten stappen op weg naar duurzame logistiek. Met het oog op morgen en een blik op de toekomst. 

Maak kennis met ons verhaal