Consumenten
Importeren

Nu kun je snel en eenvoudig een pakket of document vanuit het buitenland naar Nederland laten sturen. Met deze importservice boek je de zending online en betaal je met je creditcard. Snel, eenvoudig en vertrouwd!

DHL Express import service

Iets achtergebleven in het hotel of op het vakantieadres, zoals sleutels, documenten, een mobiele telefoon of een tablet? Met de DHL Express importservice kan iedereen deze wereldwijd snel en gemakkelijk naar Nederland laten terugsturen. En dat kan heel eenvoudig zonder DHL-klantnummer.

✔ +200 grootste landen wereldwijd
✔ Overal boeken en betalen
✔ Geen account nodig
✔ Service van deur tot deur
✔ Online track en trace van zendingen

Hoe werkt het?

1. Ga naar de DHL Express website

Geef ons op de website de detailgegevens van jouw zending: Waar is het? Waar moet het heen?

2. Je hebt alleen een credit card nodig

Betaal vooraf met je credit card en wij zorgen voor de rest.

3. Wij halen je pakket op

Van deur tot deur, wereldwijd halen wij jouw pakket op en leveren het af. En online kun je alles volgen.

4. Wij leveren je pakket persoonlijk af

Zodra je de zending hebt geboekt en vooraf hebt betaald, kun je simpelweg relaxen. Wij zorgen voor de persoonlijke aflevering, SNEL.

Voor wie is dit een handige service?

Deze service is voor iedereen die SNEL van deur tot deur wil verzenden. Of je nu iets in een hotelkamer hebt laten liggen, of dat het gaat om een belangrijk document dat je bent vergeten van huis mee te nemen.

Goed om te weten voordat je verzendt

1. Kosten en transittijden

De getoonde tarieven zijn indicaties gebaseerd op de informatie die je hebt gegeven. Het getoonde tarief kan bijvoorbeeld exclusief invoerrechten of belastingen, inklaring of andere toeslagen zijn. De uiteindelijke transittijd en het tarief kunnen verschillen op basis van de kenmerken van de zending, de gevraagde services en de pakketten die daadwerkelijk aan DHL zijn aangeboden.

2. Inhoud

Sommige goederen, zoals contant geld, vuurwapens, namaakgoederen of verdovende middelen, delen van dieren zoals ivoor of haaienvinnen en illegale goederen of eigendommen, waarvan het vervoer verboden is door enige wet, regeling of statuut van een federale, staats- of lokale overheid van het land waarnaar of waardoor de zending kan worden vervoerd, worden onder geen enkele omstandigheid geaccepteerd voor vervoer door DHL. Als je twijfelt over de aanvaardbaarheid van jouw goederen, neem dan voor verzending contact op met de DHL Klantenservice.

3. Namaakgoederen

Volgens DHL’s veiligheidsbeleid is het niet toegestaan ​​om namaakgoederen via het DHL-netwerk te vervoeren. DHL wil niet in verband worden gebracht met namaakgoederen en bij een vermoeden dat dergelijke goederen worden geïmporteerd, wordt de douane hiervan op de hoogte gesteld. In veel landen is het verboden namaakgoederen te importeren en wanneer is bewezen dat het inderdaad namaakgoederen betreft, zal de douane de goederen in beslag nemen en de koper een boete opleggen. Als je zeer lage prijzen krijgt aangeboden voor merkartikelen die op winkelwebsites of via andere kanalen worden verkocht, kun je er normaal gesproken vanuit gaan dat het om namaak gaat.