JOUW ZAKELIJKE ZENDING SNEL OP WEG
DANKZIJ ONZE SLIMME DIENSTEN

Met spoed bezorgd voor een scherpe prijs. Waar ook ter wereld. Dankzij handige tools en technieken die jou het werk uit handen nemen. Wij weten namelijk precies wat bedrijven nodig hebben. In welke sector dan ook. De zakelijke diensten van DHL Express helpen je verder. 

VAN A TOT Z ZENDING REGELEN
MET MAAR ÉÉN TOOL

De status van je internationale zending checken. De pick-up van pakketten regelen. Of snel de juiste goederencodes opzoeken. Zelf alles snel regelen kan met MyDHL+. Één tool voor de hele route van jouw zending. 

Lees meer

CONSULTING

ERVARING & EXPERTISE VOOR OPTIMALISATIE  

Elke dag een beetje beter. Verbeteren en vernieuwen om vooruit te komen. Dat is DHL First Choice, ons programma voor het continue verbeteren van processen en diensten. Die kennis geven we graag door. Met onze aanpak voor optimalisatie, verbeteren we ook jouw bedrijfsprocessen. 

DHL PAPERLESS TRADE

PAKKETTEN ZONDER PAPIERWERK 

Bespaar tijd, geld èn papier met DHL Paperless Trade. Voor het digitaal verwerken van douaneplichtige zendingen. Facturen printen voor je pakket is zo niet meer nodig.

Sneller, groener en goedkoper verzenden dus.

DHL IMPORT SERVICES
SAMEN SUCCESVOL IMPORTEREN

Zakelijk verzenden van en naar elke plek in de wereld? DHL Express helpt graag. Zeker als het spoed heeft. Met alle service die je hiervoor nodig hebt. Daar kun je van op aan. 

Ga verder