DHL Import Services

Heb je internationale zendingen die vóór een specifieke tijd of vóór het einde van de eerst mogelijke werkdag in huis moeten zijn? Maak dan gebruik van de DHL IMPORT SERVICES.

✔ Eén factuur in jouw lokale valuta
✔ Gebruiksvriendelijke boekingsmogelijkheden
✔ Eén partij voor al je importdistributiestromen
✔ Continue controle met Track & Trace
✔ Elektronisch bewijs van aflevering
✔ Standaard elektronische facturatie

Onze lokale teams staan garant voor een snelle levering, compleet met volledige tracering en douane in- en uitklaring. Verzenden van en naar elke plek in de wereld, DHL regelt jouw importzending en je betaalt in Nederland de factuur tegen een vooraf vastgesteld tarief.

SUCCESVOL IMPORTEREN: DE VOORBEREIDING

Als je internationaal zakendoet kom je hoe dan ook in aanraking met de douane. Door te weten wat de douane van je verwacht en kennis te hebben van de verschillende douaneformaliteiten ben je voorbereid op het speelveld van de import en bouw je al snel aan een toekomst als succesvol ondernemer. Importeren brengt uitdagingen met zich mee. Met dit whitepaper hopen we dat je een handig naslagwerk hebt om je op weg te helpen naar een succesvolle importtoekomst.

Download de whitepaper

Voordelen

Kies zelf hoe laat je jouw zending wilt ontvangen:

✔ Vóór 9:00 uur ’s morgens: DHL IMPORT EXPRESS 9:00.
✔ Vóór 12:00 uur ’s middags: DHL IMPORT EXPRESS 12:00.
✔ Vóór het einde van de werkdag: DHL IMPORT SERVICES

Jouw zendingen altijd zichtbaar

Onze boekingstools zijn voor alles geschikt: van het eenvoudig boeken van enkele zendingen tot zeer geavanceerde systemen die het verzenden integreren met jouw eigen proces. DHL Express zorgt hiermee voor optimale flexibiliteit en gebruiksgemak. En met onze Track & Trace tools kun je jouw zending op de voet volgen en weet je altijd waar jouw zending is.

Meer gemak dankzij onze aanvullende diensten

DHL Express heeft een groot aanbod aanvullende diensten. Zoals de mogelijkheid om met een aanvullende verzekering je zending te verzekeren tegen de werkelijke waarde van de goederen en aanvullende inklaringsdiensten. Stuk voor stuk diensten die het verzenden voor jou nog gemakkelijker maken. Klik hier voor onze aanvullende diensten.

Starten met importeren
Ja graag!

BEGINNEN MET IMPORTEREN?

Succesvol importeren valt of staat met een goede voorbereiding. Een veranderende klantvraag of een gat in de markt kan reden geven om na te denken over de mogelijkheden van importeren. In de overweging om te gaan importeren is het belangrijk te weten welke risico’s en kosten dit met zich meebrengt.

Tips & Tricks

FAQ OVER IMPORTEREN

Als je gaat importeren, heb je te maken met douaneregels. Er is een onderscheid te maken tussen het importeren van goederen uit een EU-land en het importeren van goederen uit landen buiten de EU. Indien je importeert uit landen buiten de EU zijn douaneformaliteiten van toepassing.

FAQ