Jouw tarief

Elk pakket razendsnel op de juiste plek. Verstuur wereldwijd, van deur tot deur. Zie snel en simpel wat versturen kost. Wij geven je de drie beste tarieven en bezorgtijden. Jij bepaalt hoe en wanneer je pakket zijn bestemming bereikt.

Ik regel mijn zending:

Vanaf € 19,-
Direct online

✔ Bespaar tijd
✔ Keuze: pick-up of wegbrengen
✔ Makkelijk en Snel

Verzend online

Vanaf € 17,-
Op een ServicePoint

✔ Altijd in de buurt
✔ Advies op maat
✔ Inclusief verpakking

Tarieven en transittijden

Vanaf € 27,60
Telefonisch

✔ Telefonische hulp 
✔ Inclusief pick-up
✔ Geen printer optie

088 - 0552 000

Verzekeren

Bij zowel afgeven, online als telefonisch is jouw zending gemakkelijk te verzekeren tegen een gunstig tarief. Bij afgeven kun je op het DHL Servicepoint aangeven dat je jouw zending wilt verzekeren en de baliemedewerker zorgt hiervoor. Kies je voor online, dan selecteer je de 'verhoogde aansprakelijkheid' optie voor documenten of de 'verzeker je zending' optie voor een pakket in de voorlaatste stap van de bookingstool. Boek je jouw zending telefonisch? Dan maakt de DHL klantenservice medewerker dat graag voor je in orde.

Meer informatie over verzekeren

Voor dezelfde prijs
Importeren

Iets achtergebleven in het hotel of op het vakantieadres, zoals sleutels, documenten, een mobiele telefoon of een tablet? Met de DHL Express importservice kan iedereen deze wereldwijd snel en gemakkelijk naar Nederland laten terugsturen. En dat kan heel eenvoudig zonder DHL-klantnummer.

In vier eenvoudige stappen. Of je nu iets verstuurt óf juist importeert: onze tarieven blijven hetzelfde. Net als de service trouwens.

 

Door de douane

Wie internationaal verstuurt of ontvangt, krijgt te maken met zaken als invoerrechten en btw. Gelukkig weten wij precies hoe het zit. En wat te doen. Jouw pakket? Die loodsen we samen soepel door de douane.

Alles over de douane