Over DHL
Dit zijn wij

Zeker weten dat jouw pakketten snel bij je klanten worden bezorgd. Overal ter wereld. Precies volgens plan. Daar zorgen we voor. DHL Express is je partner voor internationale verzending. Aangenaam kennis te maken!

Missie
Altijd in beweging

Snelle verzending, persoonlijke service en hoge betrouwbaarheid in wereldwijde leveringen. Dat is wat wij bezorgen. Al meer dan 50 jaar, in ruim 220 landen en gebieden. We zijn dé zakelijke verzender. Voor grote én kleine bedrijven, voor starters en wie internationaal wil groeien. Daarbij lopen we graag voorop. Investeren veel in medewerkers, steunen maatschappelijke initiatieven en zetten stappen op weg naar duurzame logistiek. Met het oog op morgen en een blik op de toekomst.

Maak kennis met onze missie

Werken bij DHL
Jij maakt voor ons het verschil

Of je nu werkt als koerier of op kantoor, als supervisor of in sales: wij weten dat jij voor ons het verschil maakt. Daarom investeren we in jouw geluk en ontwikkeling. Niet voor niets zijn we een Great Place to Work.

 

Bekijk onze vacatures

Ons verhaal
Reis met ons mee

Adrian Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn, drie ambitieuze ondernemers uit San Francisco, richtten in 1969 DHL op en begonnen met het vervoer van douanedocumenten per vliegtuig. Hierdoor werd de inklaringstijd voor vrachtzendingen drastisch ingekort. Waar de eerste vluchten vooral tussen San Francisco en Honolulu plaatsvonden, werd later het netwerk uitgebreid tot in alle uithoeken van de wereld. Sinds 2013 mag DHL zich wereldwijd marktleider noemen op het gebied van internationale expresbezorging en logistiek.

Start je reis

Over ons
Nieuws

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van DHL Express

Lees onze nieuwsberichten