DHL EXPRESS PERFECT PARTNERS

DHL is specialist voor het leveren van evenementen over de hele wereld. Als officiële logistieke partner zijn we trots op onze partners en bieden wij innovatieve oplossingen voor complexe logistieke uitdagingen op het gebied van sport, kunst en cultuur. Een fantastische manier om de DHL logistiek 'live' te ervaren.

VAN GOGH MUSEUM

DHL Express, wereldleider in internationale expresbezorging, gaat voor de periode van drie jaar een partnerschap aan met het Van Gogh Museum. Met dit partnerschap maakt DHL het mogelijk om aankopen in de online museumshop thuis te laten bezorgen, waar ter wereld dat ook is. Reproducties van Van Goghs iconische werk en producten worden verzonden in een verpakking waarop een van zijn meesterwerken is afgebeeld. Hiermee zoekt het Van Gogh Museum samen met DHL Express de verbinding met de vele liefhebbers van Vincent van Gogh, die zo zijn kunst toch dichtbij kunnen halen.

TOM CORONEL

DHL Express betekent snelheid, stiptheid en passie! Tom Coronel is coureur in de FIA WTCR en is de verpersoonlijking van al deze eigenschappen. Niet voor niets is Tom Coronel een van onze Perfect Partners, rijdt hij in DHL-geel en is zelfs onze 'snelste koerier'!

Klaar voor de start

PARALYMPISCHE TOPSPORTERS

DHL Express is trotse sponsor van een aantal bekende paralympische topsporters en zorgt voor de logistiek zodat zij goed voorbereid aan de start kunnen verschijnen. Hoe werden zij topsporter ondanks een fysieke beperking? “Snelheid is vrijheid! Iedereen kan op welke manier dan ook sporten, je kunt altijd meer dan je denkt!”, aldus Alyda Norbruis, wereldkampioen op de 500 meter tijdrit op de baan.

GLOBAL SPONSORSHIPS

Naast lokale sponsorships sponsort DHL wereldwijd ook gote (sport) evenementen. Zulke evenementen van wereldklasse versterken het profiel van ons merk en bieden een geweldig wereldwijd platform voor de logistieke oplossingen van DHL.

Wereldklasse