Wat is de maximale omvang van het pakket dat ik kan verzenden?

Met het oog op onze sorteerbanden verzoeken we je het pakket niet groter te maken dan maximaal 120 x 80 x 80 cm (LxBxH). Bovendien moeten, in verband met de arbeidsveiligheid van onze koeriers, zendingen zwaarder dan 50 kg vooraf bij ons worden aangemeld. Uiteraard adviseren we je graag over alle mogelijkheden voor het vervoer van grotere pakketten en pallets.

Verstuur je pakket

Moet ik bij mijn zending een douanefactuur toevoegen?

Wanneer je een zending naar een land buiten de Europese Unie verstuurt, moet je een pro-forma of commerciële douanefactuur toevoegen. Op basis van dat document zal de douane jouw zending uit- en inklaren. Meer informatie over douanezaken vind je op onze website in de Helpdesk. Daar vind je in de Douanebrochure ook een voorbeeld van een douanefactuur. Wil je zelf snel en makkelijk een douanefactuur maken, dan helpen we je graag met onze DHL Invoice Generator. Voor verdere vragen kun je ook altijd contact opnemen met onze Klantenservice via 088 - 0552 000.

Verstuur je pakket

Veelgestelde vragen

Ons bedrijf wil producten naar meerdere landen gaan exporteren. Wij hebben geen ervaring op dit gebied. Kan DHL ons advies geven?

Wat is de actuele brandstoftoeslag die wordt berekend voor mijn zending?

Kan ik bij DHL terecht voor verpakkingsmateriaal voor mijn zendingen?