DHL Express Points
Hét spaarprogramma van DHL Express

Je spaart Express Points door zendingen te doen met DHL Express. Hoe meer zendingen je doet, hoe meer Express Points je spaart én hoe meer voordeel je ontvangt. Elke €1 is gelijk aan 1 punt. Door ook bonuspunten te sparen heb je nog sneller het aantal punten voor jouw favoriete item in de cadeaushop. Kies je voor een mooi cadeau uit onze Gifts categorie, doneer je jouw punten aan een goed doel naar keuze, óf ga je met een zakelijke relatie of je collega’s naar één van de te gekke events die te vinden zijn in de Experience categorie?

Jouw account

Wil je met jouw bedrijf Express Points sparen? Neem dan contact op met jouw DHL contactpersoon. Je ontvangt vervolgens een persoonlijk Express Points nummer waar mee je de registratie van je account kunt voltooien. Pas na deze registratie kun je starten met het sparen van Express Points. Na je registratie ontvang je direct 500 Express Points. Dat is nog eens een vliegende start!

Meer informatie over Express Points

Benieuwd naar het spaarprogramma? Ook zonder registratie kun je een kijkje nemen. Kom alles te weten over het spaarprogramma en neem alvast een kijkje in de cadeaushop. Voor welk item ga jij sparen?

DHL Express Points

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.