Met je webshop over de grens in 5 stappen

Na een enorme groei in omzet van webshops in Nederland lijkt de Nederlandse E-commercemarkt op dit moment te stagneren. Nederland is oververtegenwoordigd in webshops en het marktaandeel is vooral in handen van enkele grote spelers. Wat maakt het succes van deze grote spelers? En, hoe kunt u als online retailer of fabrikant ook een plek veroveren in deze wereldmarkt?

Het buitenland biedt enorme kansen en de cijfers liegen er niet om. Naar verwachting zal cross-border E-commerce wereldwijd tot 2020 twee keer zo snel groeien dan de binnenlandse markt . Dat betekent: een jaarlijkse groei van 25% voor webshops die internationaal zakendoen. Bent u een ondernemer met een succesvolle webshop in Nederland of produceert u een product dat u buiten de landsgrenzen online wilt gaan verkopen? Wilt u uw plek in het buitenland veroveren en écht verder groeien? Het klinkt wellicht als een spannende uitdaging, maar de stap naar het buitenland is vaak sneller gemaakt dan u denkt. 

Dit whitepaper laat zien hoe u in 5 eenvoudige stappen de grens overgaat met uw webshop. U krijgt antwoord op vragen als: Hoe bepaal ik mijn crossborder strategie? Hoe speel ik optimaal in op de lokale behoeften? En: hoe zit het met praktische zaken als fulfilment, verzendkosten en afrekening van de btw? Ofwel wat zijn de 5 stappen om uw business online succesvol uit te breiden naar nieuwe landen.

Met je webshop over de grens in 5 stappen

Download

Deel op social media