100% grip op jouw E-commerce business

Maak online verkopen en verzenden op jouw website eenvoudiger met een van de onderstaande integratie functionaliteiten. Wij staan voor je klaar om samen met jou de ideale oplossing te bedenken.

Rate Quotering
Ontvang jouw account-specifieke prijsopgaven samen met de verdeling van de kosten voor de gevraagde dienst combinaties.

Shipment Request 
De data van de zending wordt gevalideerd terwijl je het verzendlabel aanmaakt.

Pick-up Boeken 
Boek een DHL- koerier voor een pick-up en/of annuleer een pick-up verzoek.

Tracking
Ontvang zending details zoals de verwachte leveringsdatum inclusief de mogelijkheid van het opvragen van de fysieke handtekening van de persoon die de zending in ontvangst heeft genomen.

Retourzendingen 
Het voor de ontvanger mogelijk maken om wereldwijd zendingen naar jou te retourneren terwijl jij zelf de controle houdt over het gehele retourproces.

Samen met onze ICT partners, IT-developers en supportmedewerkers kunnen wij software met geïntegreerde DHL-tools installeren op jouw bestaande apparatuur. En kunnen wij de DHL verzendoplossingen naadloos integreren met maar liefst 50 verschillende E-commerce, ERP-, en WMS- systemen.

DHL maakt jouw website internationaal

Jij hebt het assortiment, wij de logistiek. ’s Werelds grootste logistieke onderneming verzendt én biedt ondersteuning bij het inrichten en beheren van jouw webshop. Onze oplossingen helpen je om jouw logistieke proces efficiënter in te richten. Hierdoor bespaar je kosten en verhoog je de klanttevredenheid.

Jouw distributieproces beter, sneller, inzichtelijker en voordeliger

Geen enkele organisatie is hetzelfde. DHL Express verdiept zich daarom grondig in jouw manier van werken. Zo creëren we voor jou de beste combinatie van volledig geïntegreerde verzendoplossingen. Stop met schakelen tussen verschillende systemen en laat DHL Express de verzendoplossingen integreren in jouw systeem. Samen kijken we hoe we jouw verkoop, check-out en productiviteit kunnen laten groeien en welke DHL Application Programming Interface (API) jouw webshop goed kan gebruiken.

Klantspecifieke en zeer flexibele geïntegreerde oplossingen

Met DHL Integrated Solutions kunnen wij vele online geïntegreerde verzendoplossingen bieden die inzicht geven in de diensten van DHL, transittijden, tarieven, zendingen en koerier pick-ups tot en met het traceren van zendingen waar ook ter wereld. Door het gebruik van DHL Integrated Solutions stroomlijn je jouw logistieke proces en kun je onze DHL verzendfunctionaliteiten integreren in jouw websites, klantenservice applicaties en/of orderverwerkingssystemen.

Graag geven wij je meer informatie over onze samenwerking met Shopify, Magento en Woocommerce. Hier vind je praktische informatie over het koppelen van jouw platform, de tarieven en veelgestelde vragen. Naast Shopify, Magento en Woocommerce bieden wij je ook DHL Express Commerce. Hiermee bieden wij je State-of-the-art oplossingen voor elke online omgeving.

Lees meer over DHL Express Commerce

Datatechnologie die je succes oplevert

Onderscheid jezelf van jouw concurrenten, verhoog je omzet en creëer loyale klanten:

  • Ideaal voor verzenders die een in-house applicatie willen gebruiken voor DHL diensten zoals labels printen en traceren
  • Een uitstekend en flexibel alternatief wanneer andere DHL verzendtools niet aan de eisen voldoen
  • Specifiek uitgerust voor gebruikers die ervaring hebben met webservices en XML berichten
  • Ideaal voor het verbeteren van de functionaliteit van webpagina’s of webshops