Co-reductie door sustainable aviation fuel met GoGreen Plus
Verminder de CO2-uitstoot van je zending met SAF

Met de GoGreen Plus - Carbon Reduced service van DHL Express verminder je je CO2-uitstoot van je luchttransport door Sustainable Aviation Fuel. Als je deze aanvullende service selecteert, koopt DHL duurzamere vliegtuigbrandstof (SAF) om de CO2-uitstoot van je luchttransport te verminderen en zo je carbon footprint te verkleinen.  

Het proces van het kopen en gebruiken van SAF wordt jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke auditor om ervoor te zorgen dat het proces transparant is en dat de vermindering van CO2-uitstoot nauwkeurig wordt gemeten. 

Wat is het voordeel voor jou? 

Door te kiezen voor GoGreen Plus, laat je zien dat je bedrijf zich inzet voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Dit kan je merk versterken en je klanten laten zien dat je je bewust bent van de impact van je activiteiten op het milieu. 

Van offsetting naar insetting

Met offsetting compenseer je de CO2-uitstoot buiten jouw eigen bedrijf, bijvoorbeeld door bomen te planten. Met insetting via GoGreen Plus verminder je direct de CO2-uitstoot van jouw transport binnen je eigen supply chain door het gebruik van SAF. Goed te weten: bedrijven die straks een CO2-rapportageverplichting krijgen vanuit de overheid, mogen alleen insetting inzetten als echte CO2-vermindering. 

Ik wil graag meer informatie over GoGreen Plus