Verminder je CO2-uitstoot met GoGreen Plus

Met de GoGreen Plus - Carbon Reduced service van DHL Express verminder je je CO2-uitstoot van je luchttransport. Als je deze aanvullende service selecteert, koopt DHL duurzamere vliegtuigbrandstof (SAF) om de CO2-uitstoot van je luchttransport te verminderen en zo je carbon footprint te verkleinen. 

Het proces van het kopen en gebruiken van SAF wordt jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke auditor om ervoor te zorgen dat het proces transparant is en dat de vermindering van CO2-uitstoot nauwkeurig wordt gemeten.

Ontdek GoGreen Plus

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.

Wat is het voordeel voor jou? 

Door te kiezen voor GoGreen Plus, laat je zien dat je bedrijf zich inzet voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Dit kan je merk versterken en je klanten laten zien dat je je bewust bent van de impact van je activiteiten op het milieu.

Lees ook de GoGreen Plus leaflet

Van offsetting naar insetting

Met offsetting compenseer je de CO2-uitstoot buiten jouw eigen bedrijf, bijvoorbeeld door bomen te planten. Met insetting via GoGreen Plus verminder je direct de CO2-uitstoot van jouw transport binnen je eigen supply chain. Goed te weten: bedrijven die straks een CO2-rapportageverplichting krijgen vanuit de overheid, mogen alleen insetting inzetten als echte CO2-vermindering.

Ik wil graag meer informatie over GoGreen Plus