Je kunt gratis en gemakkelijk bijdragen aan een schoner milieu door jouw leveringsvoorkeur aan te geven via de nieuwe DHL Express Mobile App. Via deze App geef jij, de ontvanger, actief jouw aflevervoorkeur aan voor bezorging op een DHL ServicePoint, thuis of op een ander adres en tijdstip. Daarnaast biedt onze nieuwe App veel opties voor jou als ontvanger. Download de gratis App via de buttons op deze pagina en bepaal zelf hoe je jouw zending laat bezorgen. 

De CO2-reductie die hier het gevolg van is, wordt door DHL verdubbeld met de aanplant van bomen. Die worden geplant in twee Limburgse percelen: het Bike Park in Sittard en bospercelen in de gemeente Bemelen. Trees For All helpt DHL Express hierbij.

 

Zero emission 2050

DHL vervult een voorbeeldrol op het gebied van duurzaamheid in vervoer en logistiek. Door innovatie en efficiëntie in logistieke processen kan DHL de belasting voor het milieu vergaand beperken. Ook in binnensteden! Meer dan de helft van de expreszendingen in veel Nederlandse steden wordt nu per fiets afgeleverd, we fietsen waar we kunnen fietsen. Iedereen kent inmiddels onze Parcycle (bakfiets) en ook de Cubicycle wordt steeds meer ingezet.

TREES FOR ALL

Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF-Keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten. Door de registraties van de gewenste afleverwijze, en de uitstoot die wij daardoor besparen, plant Trees for All bomen in Nederland en in Bolivia. Help ons het streefgetal van 1.000 bomen te halen, zodat in Limburg en Bolivia door de bossen gefietst kan worden.

DHL Express app

Verwacht je een pakket of heb je onze koerier gemist? Download dan de DHL Express Mobile app en ontdek de vele mogelijkheden:

  • Volg jouw pakket op de voet
  • Wijzig de aflevering met On Demand Delivery
  • Stel eenmalig jouw aflevervoorkeuren in
  • Of betaal de benodigde invoerrechten en btw