Geef jouw aflevervoorkeur door via de gratis DHL Express Mobile App. Je kunt als ontvanger vooraf kiezen voor bezorging thuis, op een ander adres en tijdstip, of op een DHL ServicePoint. Handig voor jou en beter voor het milieu.
De app biedt je ook veel andere opties en voordelen. Download  de gratis app en bepaal zelf hoe wij jouw zending bezorgen.

Naast het aangeven van je bezorgvoorkeur kun je ook een bijdrage leveren door te verzenden met DHL Express. Met onze GoGreen Plus - Carbon Reduced service reduceert je CO2-uitstoot en draag je bij aan de wereldwijde strijd tegen klimaatverandering.

Als verzender, kun je kiezen voor onze GoGreen Plus - Carbon Reduced service. Daarmee verminder je direct jouw CO2-uitstoot en verklein je je carbon footprint. 

 

Zero emission 2050

DHL vervult een voorbeeldrol op het gebied van duurzaamheid in vervoer en logistiek. Door innovatie en efficiëntie in logistieke processen kan DHL de belasting voor het milieu vergaand beperken. Ook in binnensteden! Meer dan de helft van de expreszendingen in veel Nederlandse steden wordt nu per fiets afgeleverd, we fietsen waar we kunnen fietsen. Iedereen kent inmiddels onze Parcycle (bakfiets) en ook de Cubicycle wordt steeds meer ingezet.

TREES FOR ALL

Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF-Keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten. Door de registraties van de gewenste afleverwijze, en de uitstoot die wij daardoor besparen, plant Trees for All bomen in Nederland en in Bolivia. Help ons het streefgetal van 1.000 bomen te halen, zodat in Limburg en Bolivia door de bossen gefietst kan worden.

DHL Express app

Verwacht je een pakket of heb je onze koerier gemist? Download dan de DHL Express Mobile app en ontdek de vele mogelijkheden:

  • Volg jouw pakket op de voet
  • Wijzig de aflevering met On Demand Delivery
  • Stel eenmalig jouw aflevervoorkeuren in
  • Of betaal de benodigde invoerrechten en btw