Het spaarprogramma voor klanten van DHL Express

DHL Express introduceert vol trots het spaarprogramma Express Points. Met dit spaarprogramma kunnen klanten Express Points sparen door zendingen te doen. Hoe meer zendingen er worden gedaan, hoe meer Express Points de klant spaart én hoe meer voordeel men ontvangt. Elke €1 is gelijk aan 1 punt. Door ook bonuspunten te sparen gaat het sparen van punten nog sneller, en zijn klanten nog sneller in het bezit van het benodigde aantal punten voor een favoriet item in de cadeaushop.

Bijzonder aan de ontwikkeling van dit spaarprogramma is de keuze om voor de invulling van de cadeaushop de samenwerking op te zoeken met onze klanten en partners. Zo is er een groot aanbod aan cadeaus in verschillende prijsklassen en geschikt voor diverse doelgroepen, van onder andere merken als Woodwatch, Pig&Hen, La Couronne du Comte, Combekk en items uit de museumshop van het Van Gogh Museum. Ook kunnen klanten kiezen uit unieke belevenissen (zoals tickets voor het Van Gogh Museum in Amsterdam en het Openluchtmuseum in Arnhem, maar ook uit grote landelijke evenementen zoals de Formule 1 in Zandvoort of de TT Assen. Is het vanuit bedrijfsoogpunt niet wenselijk om de punten in te wisselen in één van deze categorieën, dan is het in de categorie ‘Go Good’ ook mogelijk om een steentje bij te dragen door een donatie te doen aan één van de goede doelen: Stichting Opkikker, Trees for All en Jinc, die DHL Express ondersteunt vanuit de pijlers GoHelp, GoTeach en GoGreen. Ook is er een ruime keuze aan producten met een zakelijke relevantie van onze preferred supplier Manutan. Constante vernieuwing in deze cadeaushop moet er voor zorgen dat het spaarprogramma ook op lange termijn interessant blijft voor de deelnemende klanten.

Wilt u meer weten over Express Points of wilt u weten of u kunt deelnemen? Klik hier of neem contact op met uw DHL contactpersoon.

Deel op social media